Udstilling på Pilegårdsskolen 2004

Amagerland kunne i år fejre 110 års jubilæum. Udstillingen som traditionen tro afholdes i november må siges atter var en kæmpe succes, 227 dyr var tilmeldt udstillingen, et antal vi ikke har set i mange år. Foreningen er i den heldige situation, at være i besiddelse af rigtige mange dygtige hjælpere, derfor var udstillingen fantastisk flot udsmykket som  kan ses på billederne nedenunder.  

 

 

Amagerlands udstilling er årets højdepunkt i foreningen, det er her at alle opdrættere kan fremvise og få bedømt årets afkom. Dyrene bliver bedømt af meget erfarne og professionelle dommere som fremhæver dyrenes gode sider, fejl og mangler. Bedømmelsen bruges af opdrætterne til at vurderer hvor langt i avlsarbejdet de er nået. En fjerkræudstilling er selvfølgelig også en sport på højeste plan og alle opdrættere håber og tro på at de bliver den kommende Amagermester.

Året Amagermester 2004 blev:

Erling Baagøe Jensen
med sine sorte dværg Orpington

2004 blev året hvor det mandlige køn igen overtog  tronen på Amager. Siden 1998 har det været kvindelige opdrættere der har været Amagermestere.