Årsfest i Amagerland

Amagerland kunne  fejre sin 110. sæson og årsfest med et fremragende arrangement.
Aften startede med at formanden bød velkommen til de fremmødte og derefter kunne de sultne sjæle sætte sig til bords. Årsfesten i år, Jubilæumsfesten, havde ikke blot den sædvanlige gode stemning og den kanon gode mad, som blev leveret af DERES SLAGTER i Virum.

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Selvfølgelig var der også applaus til præmietagerne ved udstillingen og selvfølgelig blev der fortalt vitser og sunget ÅHH Amagerland, men festen i år var også krydret med 2 særlige indslag.
Midt under desserten kommer pludselig 3 amatør bakkesangerinder fra Landtransport skolen syngende ind på scenen iført meget fantasifulde og særdeles udfordrende udklædning. De gav os med fynd og klem og enkelte kiks en række af de gode gamle numre fra Bakkens Hvile til alles store mora og fornøjelse.
Desværre ingen billeder.
Efter maden blev dansegulvet ryddet og se om ikke folkedanserforeningen Tårnby Kvadrillen dukkede frem med ikke blot musik også professionel danseinstruktør, men også med 4-5 frivillige medlemmer til at hjælpe os med de mange mere eller mindre indviklede folkedanse. 

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Det var helt forrygende. Vi kastede os modigt ud i en lang række sjove danse og med den kyndige instruktion og en lille smule hjælp lykkedes det os faktisk at gennemføre flere af de konditionskrævende danse helt ( næsten ) perfekt. Om vi havde det sjovt? Ja hvad tror du selv ?

GORM