Amagerlands kåringsskue november 2010

Endnu engang lykkedes det at få en rigtig flot udstilling op at stå.
Der var tilmeldt 148 dyr til udstillingen, i mange forskellige racer og farvevarieteter, en tilbagegang på 1 dyr i forhold til sidste år. Det skal hertil siges, at vi manglede nogle få opdrættere som plejer at udstille på Amager, så hvis de havde tilmeldt som tidligere havde det været rekord i nyere tid. Fremtiden ser da ikke helt håbløs ud for vores hobby og sport. 
På udstillingen havde vi besøg af 2 svenske dommere, Gunilla Ottergren og Alex Christensen samt en dansk dommer, Lars Moos Hansen som gjorde et fantastisk arbejde med at blive færdige med bedømmelserne inden den stor frokost.
Det var dejligt at se ”gamle” opdrættere igen på udstillingen med deres dyr og endda med fine resultater.

Husk at lægge dyr til i tide så vi endnu engang kan vise en 
udstilling i 2011 med masser af flotte dyr.

Året Amagermester 2010 blev:

Gorm Nielsen
med sine Rødbrune New Hampshire 465 point

En rigtig smuk samling af New Hampshire blev årets AMAGERMMESTER derfor et stort tillykke til Gorm Nielsen som er opdrætter af disse smukke fjerkræ og lad os håbe de kan holde formen til Københavnerskuet 2011så Gorm kan bryste sig af endnu en titel.  Sidste gang Gorm var Amagermester var i 2008 med 470 point og 1997 også med
New Hampshire 469 point. Gorm er en erfaren opdrætter som også blev Amagermester i 1992 med 465 point og igen 1996 med 467 point.

Stemningsbilleder fra udstillingen


Børge Pedersen modtager ærespræmie


Connie Baagøe modtager ærespræmie


Publikum følger ivrigt med


Jytte Larsen modtager ærespræmie


Lene Nygaard Hansen modtager ærespræmie


Ole Poulsen modtager ærespræmie


Per Andersen modtager ærespræmie