Udstilling på Pilegårdsskolen 2008

Amagerland kunne igen i år mønstre en flot udstilling på Pilegårdsskolen, takket være de mange medlemmer der deltog aktivt med udsmykning af udstillingen samt opstilling og nedtagning af bure. Der var desværre kun tilmeldt 114 katalognumre til udstillingen 2008 men vi ser frem til bedre tider igen med ca. 200 dyr på udstillingen.
Udstillingens dommere var Lars Moos Hansen, Niels Erik Pløger og dommeraspirant Brian Zacho som alle gjorde et godt stykke arbejde.

 

 

Amagerlands udstilling er årets højdepunkt i foreningen, det er her at alle opdrættere kan fremvise og få bedømt årets afkom. Dyrene bliver bedømt af meget erfarne og professionelle dommere som fremhæver dyrenes gode sider, fejl og mangler. Bedømmelsen bruges af opdrætterne til at vurderer hvor langt i avlsarbejdet de er nået. En fjerkræudstilling er selvfølgelig også en sport på højeste plan og alle opdrættere håber og tro på at de bliver den kommende Amagermester.

Året Amagermester 2008 blev:

Gorm Nielsen
med sine Rødbrune New Hampshire 470 point

Gorm Nielsen er igen tilbage på toppen med nogle fantastiske flotte New Hampshire.
Det er en del år siden Gorm sidst stod øverst på skamlen, sidste gang var i 1997 også med
New Hampshire 469 point. Gorm er en erfaren opdrætter som også blev Amagermester i 1992 med 465 point og igen 1996 med 467 point.